Pages

11 septembrie 2012

Leapşă + Look what I've found! (22)

Am primit o leapşă de final de vacanţă de la Kidoo (mulţumesc mult!).
Regulile sunt simple, trebuie să răspunzi la întrebări şi să dai mai departe leapşa (la câte bloguri vrei + să îi anunţi).

1. Care e cea mai bună carte pe care ai citit-o în vacanţă?
Greu de răspuns la întrebare. Oscilez între Sacrificiu final de Richelle Mead şi Verde de Smarald de Kerstin Gier.
2. Care e cea mai frumoasă copertă a unei cărţi citite în vacanţă? + poză
Albastru de Safir de Kerstin Gier pentru că e albastră şi foarte originală.

3. Câte cărţi ai citit în vacanţă?
Aproximativ 25 de cărţi.
4. Câte cărţi ţi-ai propus să citeşti în vacanţă?
Cât mai multe posibil :)
5. Ce carte sperai că o să citeşti această vacanţă şi nu ai reuşit ?
Captiv în labirint de James Dashner.
6. Ce serie ai terminat vacanţa asta?
Am terminat mai multe serii: Academia Vampirilor, Culorile Dragostei şi Legăminte
7. Ce carte citită în vacanţă nu ţi-a plăcut?
Aleg să citesc cărţi care ştiu sigur că îmi vor plăcea şi nu prea nimeresc cărţi nasoale. Aşa că nu, nu am citit o carte care nu mi-a plăcut vara asta.
Leapşa merge mai departe la Irina, Ale, Rose, Criss, Patricia, Love for books.
Şi, ta-daaaa! Volumul 3 al seriei Fetele Gallagher :)
NU RATAŢI CONTINUAREA SERIEI FETELE GALLAGHER de Ally Carter
Un thriller romantic, plin de aventuri, suspans şi, nu în ultimul rând, umor New York Times Bestseller
CUM SĂ NU TE LAŞI DUS DE NAS DE O FATĂ… SUB ACOPERIRE, volumul 3 din seria FETELE GALLAGHER de ALLY CARTER – din 18 septembrie împreună cu revista Bravo Girl

Un nou semestru la Academia Gallagher pentru Tinere Excepţionale, şi Cammie Morgan continuă să cocheteze cu pericolul – având, evident, o acoperire pentru orice ocazie, căci fiind spioană în pregătire, pentru ea identităţile false reprezintă o metodă de supravieţuire.
Dar când Cammie se duce la Boston pentru a fi alături de prietena ei Macey atunci când tatăl acesteia este nominalizat la vicepreşedinţia Statelor Unite, convenţia politică naţională se transformă pentru cele două fete într-o adevărată capcană. Pentru a împiedica răpirea lui Macey – o ţintă politică majoră –, Cammie se vede nevoită să renunţe la acoperirea ei.
Dar cine sunt răpitorii? Extremişti politici sau nişte personaje mai sinistre? Şi ce rol joacă Zach, misteriosul (super-sexy) băiat de care Cammie e îndrăgostită, şi care îşi face mereu apariţia pe neaşteptate, la adunări politice şi în trenuri? (Cammie încă nu a decis dacă el este băiatul bun sau cel rău, dar asta nu o împiedică să se gândească mereu la el!)
Cu ajutorul unei uluitoare foste Fete Gallagher, Cammie şi prietenele ei sunt decise să descopere maleficul grup care le ameninţă existenţa – a lor şi a întregii şcoli – şi să afle adevărata lui motivaţie. Şi în toată această aventură – misterioasă, cu răsturnări bruşte de situaţie şi momente de tensiune extremă – Cammie şi prietenele ei învaţă două lucruri: A) Viaţa în lumina reflectoarelor nu este întotdeauna cea mai plăcută, căci nu ştii niciodată cine te poate pândi. Şi B) Lucrurile nu sunt niciodată aşa cum par, şi cel mai important lucru pe care trebuie să-l facă un spion este să-şi urmeze instinctele.

6 comentarii: