Pages

9 septembrie 2012

Aspect nou + Look what I've found! (21)

Toamna şi-a intrat în drepturi. Gata cu după-amiezile caniculare, gata cu seriile lungi de vară petrecute pe malul mării. Simt nevoia de un refresh în toate domeniile viaţii mele, inclusiv pe blogul meu, aşa că i-am schimbat aspectul. Ce părere aveţi? 
În altă ordine de idei, se pare că vor apărea continuări de la editura Rao ale seriilor Dispăruţi şi Nemuritorii. Pe care dintre ele le aşteptaţi cu nerăbdare? Eu aştept continuările de la Nemuritorii pentru că nu am citit încă primul volum din Dispăruţi. Şi totuşi nu pot să nu mă întreb: continuarea seriei Fascinaţie când va apărea?

Au trecut trei luni de când toți cei sub 15 ani au rămas captivi sub capota cunoscută FAYZ. Trei luni de când toți adulții au dispărut. Dispăruți. Mâncarea s-a terminat de mai multe săptămâni. Toată lumea e înfometată, dar nimeni nu vrea să se găsească o soluție. Și în fiecare zi tot mai mulți copii evoluează, dezvoltă talente supranaturale care îi separă de copiii fără puteri. Tensiunea crește și haosul coboară asupra orașului. Fiecare copil trebuie să-și poarte singur de grijă și toți cei buni devin răi. Dar peste toate astea amenință o problemă mult mai mare. Întunericul, o creatură sinistră care a trăit îngropată adânc în pământ, începe să-i cheme pe unii adolescenți din FAYZ. Să-i cheme, să-i îndrume, să-i manipuleze. Întunericul s-a trezit. Și îi este foame.

 
Au trecut șapte luni de când toți adulții au dispărut. Dispăruți. S-a întâmplat într-o noapte. O fată care murise acum pășește din nou printre cei vii; Zil și echipa sa dau foc la Perdido Beach; iar printre flăcări și fum, Sam vede figura băiatului de care se teme cel mai mult: Drake. Dar Drake a murit. Sam și Caine l-au înfrânt ca și pe Întuneric sau cel puțin așa au crezut. În vreme ce Perdido Beach arde, bătălia e în toi: Astrid împotriva Consiliului; Echipa Umană împotriva mutanților și Sam împotriva lui Drake care s-a întors din morți și este gata să termine ce au început Sam și cu el. Condițiile de aici sunt mai proaste ca oricând, iar copiii sunt disperați să scape. Dar sunt oare suficient de disperați încât să creadă că moartea îi va elibera?

Ever și Damen au călătorit prin nenumărate vieți trecute și s-au luptat cu cei mai mari dușmani ai lumii pentru a putea rămâne împreună. Dar tocmai când destinul lor este pe cale să se împlinească, asupra lui Damen este aruncat un puternic blestem. Asta înseamnă că o simplă atingere de mâini sau buze i-ar putea aduce moartea, aruncându-l pe Damen în întunecata lume a umbrelor, un abis etern pentru sufletele pierdute. În încercarea disperată de a desface blestemul și a-l salva pe Damen, Ever se cufundă în magie și este ajutată, spre surprinderea ei, de Jude Knight. Deși abia s-au cunoscut, Jude i se pare foarte familiar. În ciuda iubirii ei pentru Damen, Ever este atrasă de Jude, un băiat frumos cu ochii verzi, talente magice și un trecut misterios. Pe măsură ce Damen se retrage pentru a o proteja de întunericul care i s-a așternut peste suflet, legătura lui Ever cu Jude devine mai puternică, punând la încercare iubirea ei pentru Damen.
Ever se străduiește să-și ajute cea mai bună prietenă – pe Haven -, să se acomodeze cu viața de Nemuritoare, încercând să o convingă să nu facă nimic riscant și să-și învingă aprigul dușman, pe Roman, pentru a obține în sfârșit puternicul antidot care îi va ajuta pe ea și pe Damen să fie iar împreună. Dar, când vraja pe care o face are drept rezultat legarea lui Roman de ea, Ever va apela la Jude și la magia neagră, în încercarea disperată de a rupe blestemul, riscând să piardă totul, chiar și pe iubitul ei Damen.

Sursa: Site-ul Rao

10 comentarii:

 1. Aspectul blogului e foarte frumos şi în temă cu anotimpul debea sosit pe meleagurile noastre.Cât despre cărţi,sunt foarte interesante !!!Chiar aş vrea şi eu să le citesc :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ma bucur ca iti place noul aspect, am cautat mult pana sa gasesc o imagine potrivita :D

   Ștergere
 2. Abia astept "Foamea" si "Minciunile"! Ai idee cand o sa apara? :> :x

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Din cate am inteles, in aceasta toamna. Pana in decembrie ar trebui sa le avem :D

   Ștergere
 3. Imi plac mult copertile de la Nemuritorii <3 Uh, sper sa apara si Forever cat mai curand, ca vreau sa vad ce se intampla cu Grace si Sam :X

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, si eu sunt curioasa. O am in e-book pe telefon, dar parca nu as vrea sa termin seria <3

   Ștergere
 4. Cat ma bucur sa vad ca apar urmatoarele volume din seria Disparuti! <3
  Multumesc pentru anunt. :D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cu placere, incerc si eu sa va tin pe toti la curent cu toate noutatile in materie de carti :)

   Ștergere