Pages

17 septembrie 2012

A început şcoala + Look what I've found! (23)


Iată că a început şi noul an şcolar pentru piticuţii de clasa zero, pentru boboceii de clasele I şi a IX-a, pentru seniorii de clasele a VIII-a şi a XII-a şi pentru restul elevilor. Tuturor vă doresc, din inimă, să aveţi parte de un an şcolar cât mai minunat şi încununat numai cu realizări pe toate planurile. Mult succes, dragilor!
Şi acum ceva noutăţi la editura Leda: apare volumul 2 al seriei Elita Întunecată de Chloe Nell. Şi iată un motiv foarte bun pentru a mă apuca să citesc volumul 1 :)
HEX SAU PUTEREA FARMECELOR, vol. 2 din seria ELITA ÎNTUNECATĂ, de Chloe Neill
La Şcoala de Fete Sfânta Sofia, pe lângă prezenţa la orele de curs şi lecţiile care trebuie învăţate, acţiunea şi suspansul continuă.
Aventurile noastre nocturne erau cu totul altceva. Acolo jos, în subsol, ne exercitam puterea asupra întunericului prin intermediul magiei şi al blestemului focului şi flirtam cu vârcolacii. Era vorba deci nu de putere fizică, ci de putere supranaturală.
Grupul de adolescenţi cu puteri magice, din care face parte Lily, ne captivează în continuare cu noi intrigi, întâmplări pline de mister, magie şi un strop de romance. Lumea nocturnă este tot mai activă în subsolurile şcolii, iar eroii noştri rebeli trec prin momente de cumpănă şi  înfruntă pericole neaşteptate. Acum, Lily trebuie să înveţe să-şi controleze capacităţile paranormale şi să înfrunte cu mult curaj palpitanta viaţă de noapte a oraşului Chicago. Iar după întâlnirea cu Sebastian – un tip hot care se oferă să o ajute să-şi stăpânească magia, lucrurile devin cu adevărat periculoase.
Cartea are 352 de pagini, este cartonată fără supracopertă. Preţul de listă este de 39,90 lei. La precomandă, veţi beneficia de o reducere de 25% şi de transport gratuit.

Sursa: Blogul editurii Leda

4 comentarii: