Pages

26 aprilie 2012

Look what I've found! (2)

UNEORI, SUB CLAR DE LUNĂ, Cartea a doua din seria Nu plânge sub clar de lună de HEATHER DAVIS în curând la editura LEDA. Link de precomandă aici.
Lumina lunii e periculoasă – alungă intimitatea întunericului şi scoate la iveală lucruri care ar fi mai bine să rămână ascunse…
Shelby este îndrăgostită de misteriosul Austin Bridges al III-lea, pe care l-a cunoscut într-o tabără de reeducare, cu o vară în urmă.
Acum, ea învaţă la Academia Steinfelder, o severă şcoală elveţiană pentru fete… ce poate fi mai rău de-atât?
Cum nu mai are nicio veste de la iubitul ei, Shelby este îngrijorată – mai ales că vede într-un tabloid o fotografie în care el apare alături de prinţesa pop a Europei.
Dar Austin nu este doar fiul unui star rock, ci şi un vârcolac sexy, iar legătura lui cu Shelby este mult mai puternică decât bănuieşte ea.
În timp ce zilele se succed tot mai întunecate şi se apropie vacanţa, Austin se strecoară la Steinfelder şi îi dezvăluie lui Shelby adevăratul motiv pentru care s-a ţinut deoparte în tot acest timp. Totodată, ea îşi dă seama brusc de faptul că simţurile i se ascut, că duce dorul lunii pline şi că simte o foame ciudată. Prizonieră în şcoală, din ce în ce mai conştientă de pornirile ei ancestrale, îşi dă seama că iubirea ei pentru Austin o va costa mai mult decât îşi imaginase vreodată.
Şi, în curând, va fi noapte cu lună plină…

Sunt super fericită de noile veşti :D! Voi posta în curând recenzia la volumul 1, Nu plânge sub clar de lună.

2 comentarii:

  1. Nu am citit pana acum Nu plange sub clar de luna...am tot vrut, daar au aparut altele si altele...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. E draguta cartea si are un tip misto in ea <3. Mai multe nu spun :))

    RăspundețiȘtergere